SGO

APDM SAPS

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Saturday, April 15, 2017

Ahmad Zharfeen Wafiy Turns 1 Today!!

Assalamualaikum... syukur ke hadrat Ilahi... jarang2 ada kesempatan masa nak update blog.. baru baik demam satu hal.. Ragam anak-anak lagi.. memang tak dan lah nak mengadap handphone laptop lama-lama.. Diorang ni tidur waktu mak dia tidur ja.. mak dia bangun pon dia ikut bangun..hehehee.. Back to the main topic hari birthday Wafiy!!! Wafiy dah setahun oiii.. Alaaaa..cepat nyaaa wafiy day setahun.. tak puas laa nak gomol cium2 bau syurga. bangun tido pon dah bau masam.. tapi tetap best... 
Waktu-waktu gini lah (12 tengahari) mommy tengah nak push budak wafiy ni keluar perut.. Gjul pulak tengah memecut balik kampung.. memang tak sabar dia nak keluar.. tak dan dia nak tunggu ayah dia tiba.. Apapon semuanya selamat. Dan mudah sangat... sebab anak kedua kot.. 
Well harini takde lah sambut birthday Wafiy... Gjul pon kerja.. tapi weols dah sambut awal seminggu birthday dia.. jadilah kan.. sekali dengan kenduri akikah. Buat simple-simple je.. photoshoot pon xde buat macam oyin dulu..  

                           WAFIY TURNS 1


                         WAFIY TURNS 1


           kek red velvet sedapp sangat. Dah laaa cantik.. πŸ˜‚πŸ˜‚ memang sedap.. nanti aku story pasal kek pulak ya tempah kat mana...


  paling sibuk dan tak sabar nak potong kek nak tiup lilin.. hahahaha.. Elsa thw witch..

 dah laa sibuk tak sempat nak bergambar sebab malam ada kenduri kesyukuran akikah wafiy.. dapat pulak gambar anak-anak buat hal sendiri..geram pulak haishhh..

Banyak lagi gambar tak ambik dr handphone adik aku.. nak sent kat whatsaap memori phone aku pulak penuh.. tak pelah kan .. πŸ˜‚
WAFIY kepenatan.. haish adik.. kecik je adik mommy tengok..macam tak cukup zat je...πŸ˜‚ janji adik sihat ya sayang.. mommy sayang adik dunia akhirat...  semoga menjadi anak yang soleh, hormat orang tua, jaga mommy & ayah bila kami dah tua nanti..


Friday, April 14, 2017

Frame Canvas Murah Malaysia

Assalamualaikum..
Beberapa hari je lagi kita nak ke bulan ramadhan.. Lepastu bulan syawal pulak.. Rata-rata orang dah sibuk tempah baju raya, tempah langsir. Ada jugak tailor yang dah tak ambik tempahan uolss.. Sebab ramai yang dah tempah awal 4-5 bulan sebelum raya. 
Takkan kita je yang nak melawa dengan baju raya, perhiasan raya. apa kata tahun ni kita tambah lagi kemeriahan raya dengan hiasan dinding frame canvas dari @frame_canvas_murah.

Pelbagai design, jenis, corak yang boleh jadi rambang mata kita nak memilih. Semuanya cantik-cantik. Semua design ready stock. Bayaran sebelum pukul 11 pagi akan dipos pada hari yang sama.. Best ke tidak? kalau pos laju pantAS, esok nya kita dah merasa laaaa gantung frame canvas kat dinding.  Antara pilihan yang hot selling ;



Frame kufi (ready stock)



 Frame canvas murah | code zikir KF-503 (24 x 36 inci) RM68.00 


 Frame canvas murah | code Bismillah (36 x 24) RM68.00



 Frame canvas murah | code Al-Fatihah (36 x 24 inci) RM68.00



 frame canvas murah | code : Kufi Zikir KF-10 (36 x 12 inci) RM48.00


  frame canvas murah | code : Allah Qursi Muhammad KF-22(36 x 12 inci) RM48.00


                    frame canvas murah | code : Bismillah (36 x 36 inci) RM78.00



               

          frame canvas murah | code : Allah Muhammad gold (15 x 24 inci) RM76.00

Frame lifestyle (ready stock) 



               frame canvas murah | code : Paris PA-07 (30 x 18 inci) RM47.00


 frame canvas murah | code : Nature N-04 (30 x 18 inci) RM47.00

 frame canvas murah | code : Coffee (15 x 15 inci) RM30.00/ each

 frame canvas murah | code : Quotes QO-10(15 x 24 inci) RM70.00

 frame canvas murah | code : floral -07 (15 x 24inci) RM38.00

Kalau berminat untuk abadikan gambar sendiri di frame canvas pon boleh. Sebabnya mereka ada servis tersebut. Nak hantar gambar anak, gambar convocation, gambar bercuti, gambar bertunang, gambar kahwin dan sebagainya, boleh je. Pre order pon tak lama. 3-7 hari je dah siap dan di pos. Yang bagus nya , dari frame kayu, sampai lah finishing printing, semua dibuat sendiri tidak dari sub. Sebabtu harga yang ditawarkan jauh lebih murah dari harga pasaran. 

Newborn / Baby/ Toddler / Kids Package










Gambar peribadi/lifestyle








Jangan risau tentang kualiti. Sebab jaminan kualiti memang terbaik. 
Frame canvas material 380gsm matt premium pvc ( high quality kalis air, tidak luntur, cantik gloss) memang terbaik.. Material kayu pulak kayu meranti (tahan lasak , tidak mudah patah).  Jadi korang taknak ke gambar cantik-cantik sebagai hiasan raya nanti? Cepat-cepat takut slot penuh pulak sebelum raya. Boleh whassap je terus 0199415964 untuk tempahan atau boleh follow instagram @frame_canvas_murah

Friday, April 7, 2017

Siapa Nama Baby Hasrul Hassan

Siapa Nama Baby Hasrul Hassan



Kontest "Siapa Nama Baby Hasrul Hassan" di hasrulhassan.com, direalisasikan bersama aynorablogs.com, ummumarjaan.com, sitiyangmenaip.blogspot.my, sayaiday.blogspot.com, kitepunye.com, cikpinz.com, khatyaiman.com, dan unclezuan.com

Nama baby Hasrul Hassan
Jawapan : HASIF HANIF

Tahniah buat bro Hasrul Hassan dan isteri di atas kelahiran bayi lelaki. Semoga menjadi anak yang soleh dan berbakti kepada ibu bapanya kelak.  Amin.mudah mudahan..